Bye 2016. 2017 is the year to be a fucking savage, make moves. Accomplish all your goals. Learn to fall in love with yourself and stunt so hard on everybody that has ever doubted you.

 
Hej och ho, 2016 måste vart de året som varit mest som en berg och dalbana. 
Började 2016 med att inte alls må bra, livet va inte bra helt enkelt.. Va lycklig med mina vänner men när vi festade så gick de oftast utför. Ni vet alkohol och att man inte är lycklig blir ju aldrig bra.. Jag va förvirrad och vilsen med allt. Sårade mina vänner om och om igen och även min dåvarande pojkvän, men jag visste ingenting längre.. Tack för att ni ändå stod ut med mig och tack för att ni aldrig lämnade mig utan kämpade med mig trots mina brister. Jag blev också väldigt sårad detta år, jag tror att de va dags att vända blad helt enkelt och gå vidare i livet. Vilket jag gjorde, de allra största som hände detta år va en hel vändning. Jag och mitt ex gjorde slut, han flyttade ut från vår lägenhet. Jag visste de knappt själv men jag va såååå otroligt kär i en killkompis, förstod ingenting. De va inget som någonsin va planerat men de hände och ja är så glad att vi gav varandra en chans, de e de bästa som hänt 2016 och han gjorde mig lycklig igen på alla plan. 
 Och de e så sjukt att han ändå funnits bland gemensamma vänner osv i många år. Allt kan verkligen hända alltså..
 
2016 va även ett år då jag reste en del,va i thailand med mitt ex och reste till London med mina gäris och shoppade loss och tänkte över livet. En resa som verkligen behövdes och jag älskar er mina tjejer.
 
Sommaren 2016 va sinnes rolig! 
Jag va nykär och livet ägde, vi ägde.
Vi och grabbarna har skapat så mycket minnen och jag hoppas verkligen att sommaren 2017 blir lika galen och rolig som 2016. 
Vi umgicks varje dag om de så va att bara sitta ute i en solstol och glo och skratta ihop eller följa med när dom åkte hoj eller gå ut och käka eller supppaaa oss redlösa. 
Hade en grym midsommar hemma hos jesper, bästa midsommaren någonsin!
Och något som vi nu sa ska bli tradition är Köpenhamn, de va den absolut sjukaste och roligaste resa jag vart på, 1 helg och de kändes som vi festade 1 år. En intensiv helg med favoriterna.
Sen kom Gotlandsresan med tjejerna, den blev dock inte som väntad.. Jag åkte hem tidigare än va jag skulle, pga att jag inte mådde hundra, hade vart så mycket som hänt i mitt liv och jag hann liksom inte sätta mig ner och smälta de liksom. Jag va inte själv någonsin under hela våren/sommaren så jag behövde va själv och landa i allt som hade förändrats och bara få gråta typ, för de hade jag knappt hunnit med. Helt sinnes, men så vare.. Jag jobbade konstant eller va alltid med mina tjejer och grabbarna eller jeppe.
Men iallafall sommaren va de roligaste detta år! :')
 
I slutet av augusti så gick min farmor bort så de va ju en aning jobbigt, spenderade mycket tid med min pappa just då. De som vva så himla tråkigt va att detta hände en helg innan pappa och sofia skulle gifta sig.. Men vi kämpade ihop och bröllopet blev magiskt och de va så himla roligt! 
Slutade med att jag, jesper och mickas bror dansa runt på krogen efter en kväll på löfstad slott. 
 
Strax där efter kom hösten och vi körde på en kräftskiva i grabbarnas garage och de blev grymt lyckat! 
Jag fyllde även 22 år i november och helgen innan va de halloween så då passade vi på att fira mig. Alla gick in för att va purge och de va sååå himla lyckat, men spåra lite väl för alla. Visste inte ens att jag vart på krogen... Så efter denna helg bestämde jag mig för att lugna mig lite med festandet, inte att jag skulle sluta festa såklart! Men bara chilla lite mer med drickandet. Kan ju va skoj och komma ihåg liksom ;) 
Vilket jag lyckats bra med, de va nnu i slutet av nyår luckorna är lite svarta men de e inte så underliigt när vi festade till nästa morgon hehe. 
 
Tillslut va redan december här och jag blev som ett barn igen, älskar julafton. 
Hade en jätte mysig jul och ett roligt nyår , så kunde inte fått ett bättre slut på 2016.
Nu blickar vi framåt och hoppas att 2017 bjuder på massa nya äventyr och minnen! 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0