your heartbeat, it lets me know you feel the same

Hej babes!
Ovanligt att jag är uppe halva nätterna osv.. haha.. Ledig imorn som tur är! 
Ledsen för dålig uppdatering men livet har gått/går i ett. I helgen gifte sig min fina pappa med sofia, blev ett riktigt lyckat bröllop! Bilder får ni se strax :) 
Va ledig hela helgen, bröllopet va på lördagen och söndagen låg jag hemma bakis som attan.. heh.. 
Annars har jag jobbat sen i måndags, hela dagar. Har även gått PW hem eller från jobbet varje dag. Igår kom även min bby hit så såg vi på the shallows som jag väntat på i typ ett halvår, men som vanligt har man för höga förväntningar så den va icke så bra som jag hade hoppats på... :(
 
Iallafall livet leker just nu och min älskling fyller hela 28 år på söndag! Ett år närmare 30 tönten ;) Sjuukt kul att reta han haha. Så har styrt o  hållt på med presenter osv hela veckan känns de som. Men ärrrr sååå taggad inför helgen! Imorn blire massa mys. Idag handla jag tacos enligt önskemål (a) och så har jag bokat bio. Så imorn blire bara massa mys, läääängtar. 
Och på lördag äre jobb men sen äre feest såklart! Blir även en utgång på de, yyeeeeyyy! 
Har även tagit ledig på sön... Då man aldrig vet vilken tid man är hemma, kan va på natten, nästa dag och vi kan lika gärna vakna upp i någon annan stad hahahahah.... Så de va bäst så (a) 
Hoppas ni haft de bra, pöss! :*

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0