Keep calm and party on!

Va sämst på att ta bilder i fredags... Måste skärpa mig asså ha..
De ända som blir uppdaterat nu för tiden är min snap.. Lägg till mig där! ''bellaandeersson''.
 
Fredagen va grymt rolig!
Hade de trevlans hos linnea och en hel del vin slank ner och därefter fick vi skjuts till puls, dansa av oss i vippen och hade allmänt skoj! Innan krogen stängde så skjutsade annas kompis mig till jeppe så kom hem till han mitt i natten och väckte han som ett litet drägg :)) hahhaha nejdå! Så illa hoppas jag att de inte va, haha! 
Tydligen så hade jag vart svin jobbig hela natten när jag somnat, hade snott täcket och velat ligga på han hela tiden typ haha! Knuffats o haft mig :') Så han va nog tröttare än mig dagen efter haha! 
Skulle jobba dagen efter, inte så populärt hos mig men de va ju bara ta sig i kragen och ta sig till jobbet. Började kl 2 som tur va! Efter jobbet kom bby hem till mig så laga vi köttfärssås och såg på film och bara myste, båda somna i soffan haha..Så sjukt trötta asså. 
 
Idag va jag äntligen ledig så idag sov vi ut till halv 12, låg dock kvar ett bra tag like always heh.. Så käka inte frulle förs kl 2 hehe.. När jesper drog så började jag städa lägenheten. Har dock blivit lite sjuk så borde bara tagit de lugnt men icke de inte! :* 
Imorn är de dags för jobb igen, så ska strax gå o sova så jag får den skönhetssömn jag behöver :* Pöss! 
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0