Svar på tal!

Hejsan! 
Vet faktiskt inte, vi blev medbjudna av august föräldrar för att anneli fyllde 50 år. Så dom stod för våra biljetter + vårt hotellrum :') 
 
Vad är Olaplex?
– Denna produkt riktar sig helt mot frisörer och dom själv kallar det ”den sista pusselbiten” inom hårfärg. Tanken med Olaplex är att man ska kunna ljusa upp ett hår betydligt mer, utan att håret tar någon som helst skada, snarare tvärtom. Den kan blandas i vilken färg som helst, oavsett märke så använder man Olaplex i färgblandningen så ”vårdar” man håret under färgprocessen istället för att stjälpa håret. T.ex så vill du använda 6% väteperoxid i blekningen så går du upp till 9%. Så att gå från svart hår till blont hår kan gå betydligt snabbare och skonsammare än innan.
 
- flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. 

- På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! 

– Olaplex används av frisörer när de gör kemiska behandlingar (färgning, blekning och så vidare). Det går också att genomföra en fristående intensivbehandling med Olaplex. För att ytterligare förstärka effekten finns en produkt man kan köpa med sig hem, "No.3 Hair Perfector". Den innehåller samma molekyl som de andra produkterna.
 
Det är No, 3 som jag har och den använder jag 1 gång i veckan, då jag sover med produkten i håret en hel natt och sköljer sedan ur de på morgonen :) Kopierade allt här över , men nu förstår ni säkert vad de är!  Och den är guldvärd! Finns hos de flesta frisörsalonger och ligger runt 250-350 kr :)

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0