Jag bara undrar hur du mår och hoppas du förstår.

 Sorry för dålig update.
Ni vet den där onsdagen då tjejerna skulle komma hit, aeh inte direkt så som vanligt haha.... Blev fest hos jocke istället.
Jag och tjejerna har hamnat i en rejäl fest period, vi har festat varje helg o ibland 2 dagar i veckan i ca 3 månader nu.. Så man har ju inte mått prima fysiskt och psykiskt, ångesten har ju vart som en ond cirkel typ haha... Har liksom inte kommit in genom dörren förs 7 - 8 på morgonen tidigast. En gång kom jag ju hem 11 på förmiddagen hahhahah ...Helt sick. Ne men de e inget skämt... Så att gå hem när krogen stänger nu vid 3 på natten är som att gå hem 10 på kvällen för oss... Men sak samma vi har haft så sjuuuukt kul! så jag kan inte beskriva de me ord ens, LOCO.. när man tänker på alla nätter så ler man inombords av lycka , denna kärlek o alla sjuka minnen vi skapat.. Älskar er såååååå j*vla mycket! 
 
Så i helgen blev de äntligen lite lugnare o för första gången på länge så har jag känt mig utvilad. har jobbat hela helgen och umgåtts med tjejerna varje dag. I fredags gick vi hem till anna vid 12 som hade gjort brunch o seden åkte vi till smultronstället o bara myste, sen blev de tacokväll hos micka. Så hela denna helg har vi myst , gått PW i skogen, grillat, sett film osv.. 
Och igår va jag ledig och äntligen va jag och august lediga ihop så vid 11 på morgonen åkte vi ut till åby o sola o myste. På vägen hem köpte vi me sallad som vi mumsa i oss på balkongen. Sen blev klockan 5 o då vare dags för han att åka till Stockholm för utbildning med jobbet. Så jag har alltså vart själv sen igår och ska va de till fredag, that sucks.... Men skönt me egen tid också :') O när han kommer hem på fre så ska jag fixa mat o massa gott till oss :')
 
Sen på lördag ska vi ha fest tillsammans med alla vänner som alltid umgicks förr, ska bli såååå kul! 
Sen blire krogen för att dansa av sig lite. Älskar att ha saker att se fram emot! O båda vi är lediga så på söndag blire bakismys :*
 
 Massa bilder från helgen o igår
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0