Thailand 2016

Bangkok
Koh Chang
Hade en helt otroligt bra resa. Massa sol & Bad o har vilat upp mig rejält så känner mig som en ny människa. Denna resa va väl behövlig! :')
Skulle dock inte åka tillbaka till Koh Chang då det verkligen bara är en ''ö'' så finns inte så mycket att göra förutom att sola o bada, men som sagt så tror jag att min kropp behövde en sån här resa haha... Så de va helt UNDERBART! Vi klarade oss dock inte från magsjuka så ja och august missade en dag med sol men de e bara ta emot skiten när man åker till thailand haha... Så äre över sen. De e ju en helt annan bakteriekultur osv. Men iallafall vår maginfluensa va de vidrigaste någonsin och har vi inte gjort slut nu så lär vi aldrig göra de hahahahah så j*vla äckligt alltsåååååå.. Höll på 11 timmar o sen vare över :') Jaja...
 
Annars något som hände på resan som vi aldrig lär glömma är nog att vi va med om att en liten båt sjönk o de kan va bland de roligaste jag sett haha! Synd om turisterna där i bara.. Såg deras resväskor i havet flyta runt och de ända thailändarna brydde sig om va brädorna till båten (dom bokstavligen hoppa i och hämta upp brädorna men strunta i deras väskor), HAHAHA gråter typ av garrv när ja skriver detta! Aeh fy va elak ja är.. Men alltså ni skulle sätt! 
 
Så nu har vi vart hemma 1 vecka o livet rullar på bättre än någonsin! Mer om de strax ;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej.

Vad gick hela eran Thailandsresa på? Per person? Bokade ni bara flygbiljetter eller en charter?

2016-03-18 @ 12:05:18

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0