The DJ got us falling in love again

Massa bilder från helgen! :*
 
 Assååååå vaaaa ja älskar er alla som va me denna helg , eller ao på fredagen iallafall.. Vi är fan dream team, bästa ni! Ni gör mig så sjukt lycklig! 
Vill göra om allt igen... Längtar sååå tills midsommar med mina gärlis & boys. 
 
Igår va ja ledig, vakna upp me en vän. Har inte sovit själv på hela helgen så de har ju vart as skönt me tanke på att i lördagsnatt blev lite väl mycket.. Så va ju bra att nån höll ögonen på mig.. 
När vi gått upp osv så kom annis o hämta mig så åkte vi ut till gransjönäs för att sola o bada. Kom hem igen vid 4 o då tog jag tag i lite jobbiga samtal, har fått en del frågor om mig o august o nej vi är inte tillsammans längre. Jag mår dock helt ok ändå o tror att august också gör de. Vi är sams o kan prata me varandra utan att bråka, dock så pratar vi typ endast om vi måste angående lägenheten osv..Och vi umgås inte, tror nog vi växte ifrån varandra och inte hade samma intressen tillslut.. Vi va väldigt olika nu på senaste tiden.. Tråkigt men sånt är livet! O jag hoppas han får en bra framtid.. 
Så nu vet ni det!
 
Haha börjar prata bort allt, men iallafall efter jag tagit tag i lite samtal så kom tjejerna till mig så laga vi mat o jag hade tvättstugan så sprang lite upp o ner. O lite senare gick vi ut o käka glass , mys! 
Idag däremot så har jag jobbat tills stängning, så har inte gjort så mycket mer än att lagat mat o städat. Jobbar imorn med så behöver egentligen sova men kände att dee hänt så mycket så ville blogga om de lite fort bara , så ni vet hur mitt liv ser ut just nu :') 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0