Jag drack mitt te, du börja le, du hällde vodka i när ingen kunde se.

Bilder från i lördags och igår! :*
 

 
I lördags när vi vakna så va allt mitt smink osv borta (såklart). Så jeppe fick köra mig till anna där jag fräscha till mig och sminka mig. Sen kom jeppe igen och hämta mig så åkte vi och käka pizza, efter de så drog vi till F13 där killarna körde hoj. 
Mådde dock skkkkkk*****ttt, herregud alltså, trodde typ att jag skulle svimma på gräset haha.... 
Så jeppe fick köra hem mig igen så jag kunde sova 2 timmar. När jag vakna kände jag mig lite bättre så då kom han tillbaka (hahah jäkla flängade på oss alltså). Men iallafall då åkte vi och köpte massa bakissvull och sen såg vi på never back down 2. 
Och igår när vi vakna så hade tjejerna bombat i chatten att vi skulle åka och käka någonstans så vi hoppa upp och börja fixa oss, så vid 2 åkte vi till Titans och käka och bara umgicks. Sen får killarna för sig att vi ska spela Aqua golf så då åkte vi och körde de och jag va SÄÄÄMST.. Pinsamt haha! Men de va min först gång så fick fasen en privat lektion av dom som jobba där ;)
När vi kände oss klara med de så åkte vi hem till jeppe och bara tog de lugnt och på kvällen så tog vi bilarna till micka så gjorde vi tacos och myste framför en film. 
Kom hem vid 12 kanske? Och då somna jag direkt.. Va helt slut efter denna helg alltså.
Och idag har de vart måndag och dom flesta skulle jobba men inte jag inte, jag va ledig idag med (a) 
Så jag har bara tagit de lugnt och storhandlat med annis. 
Men imorn äre dags igen så ska väl hoppa i säng strax! 
Puss!
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0