I want you to lose your mind, lose control

Bjuder på en gammal glassbild från nån månad sen, blir ju assssss sssuuuugen!
 
Igår hämta J mig efter jobbet så då åkte vi och fixa lite stuff me hans bil? Vet i fasen va de va? hahah.. Nåt om nån olja? Alltså jag är sämst på sånt där... Tur att jag bara behöver sitta i bilen och se söt ut då ;) Haha!
 Sen åkte vi förbi maxi lite fort och sen hem till mig och gjorde sallad. Sen blev de massa mys framför en film. Somna vid 1 och försov mig imorse.... Kom i tid till jobbet men sov en extra timma, va såååå sjukt skönt asså.. Ville verkligen inte gå upp och så ligger han och gosar :( Livet suger ibland asså ...!
Jaja kom iallafall iväg som vi skulle så fick skjuts till jobbet och har jobbat tills halv 6 ikväll, va kaos idag på jobbet så mitt huvud va helt knäppt när jag sluta.. 
Åkte hem direkt och nu har jag precis käkat hemmagjord pizza och bara ligger här framför tvn. Puss! :*
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem är "J"? Hur träffades ni? vad hände med August?

Svar: J är Jeppe. Vi träffades när jag va ca 12-13 år haha första gången, umgicks med hans bror då som är lika gammal som mig. Sen på senare tid så har vi umgåtts rätt mycket för vi umgås med samma vänner och har sjukt kul ihop. Så nu på senaste tiden så har vi väl börjat tycka om att umgås med varandra. Jag gjorde slut med august pga privata saker och så kände jag att vi inte passade ihop längre, kändes som att vi inte hade samma intressen längre och de kändes som vi hade tappat vänskapen och för mig är det de viktigaste i ett förhållande. Att man alltid har så sjukt kul ihop både med vänner och själva.. :)
Bella Andersson

2016-06-29 @ 21:44:10

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0