Spårad helg i Skåne och Köpenhamn!

Bildbomb!
Hellu pppeeeepps!  
Min helg har vart grymt lyckad! 
Denna helg kommer man sakna kan jag lova.
Förutom att man har mått som en sprängd zombie hahahha !
Vi har haft såå himla kul alltså, både fre och lör va helt galna, vi är verkligen helt sjuka allihopa. 
Vi åkte en roadtrip ner till Lund vid 3 på eftermiddagen på fredagen, började dricka i bilen och dunka musik. När vi kom ner till Lund så åkte vi hem till jacke där vi körde hemmafest hela kvällen och halva natten, spåååååårra och träffa lite nya människor, sjukt kul! Venne va klockan va på natten men jag och jeppe fick iallafall för oss att ta in på hotell denna natt då vissa andra också gjorde de ;)
Vakna av att micka ringde och sa att dom skulle käka frulle, så då tog vi oss upp och käka. Mådde inte prima alltså men de va  bara att ta sig i kragen, käka lite, börja fixa sig och sedan börja ta oss till Köpenhamn. Tog in på hotellet och lämna sakerna sen drog vi ut och käka och tog några drinkar. När vi käkat klart så drog alla tillbaka till hotellet för att fixa sig men alla somna hahhahaha... Så vi börja fixa oss vid halv 9 och drog ut vid 10 tror jag? 
Drog till Billy Booze och de va helt sjukt lyckat! Älskar de stället nu alltså! Va så himla härlig gemenskap, t.om. vakterna släppte loss. Träffa massa härliga människor och spåra ur med alla. Minns inte riktigt allt men tror vi hann med en till nattklubb men sakna Billy Booze för mycket så vi hamna där igen. Jag, jeppe och micka körde in i de sista och jag vet inte när vi kom hem ens? Men morgon vare ju iallafall. Måste sett så fräscha ut när vi trippa in till hotellet igen alltså, HAHA eller inte! Hård natt eller!? Sick. 
Sov kanske 2 timmar  innan vi skulle checka ut , vilket va kl 11 och vakna halv 11 så hade paniiiik!
Hann iallafall ''nästan'' ut i tid och då vare bara palla ta sig hem också. Men vi lyckades med de också, bara att man fortfarande va lite onykter hahh!
Grym helg, tack alla som va med! 
DREAMTEAM! Ni gör mina stunder i livet lite roligare! Älsk er!
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0