I need one dance, One more before i go

Hej babes! 
Jag kan inte sova så passar på att blogga istället. Kan inte sova för att jag är såååååå TAGGGAAADDD!
Jag sitter som vanligt här i soffan med högsta party musiken i öronen och med pirr i magen som att jag är döds kär! Orkar inte att jag alltid kan bli så glad, så fort jag kopplar in hörlurarna så vill jag bara skrika, dricka och dansa av mig! Men snart sååååååååååå! Och att vi faktiskt ska iväg med killarna gör mig ännu mera glad och taggad. Kommer bli helt sick!
 
Idag har jag bara styrt med saker till helgen. Va hos frissan och blev hur nöjd som helst med mina slingor så efter frissan drog jag till stan och träffa micka på hennes rast så handla vi de sista. Ni vet lösögonfransar, hårsaker, smink osv. Struntade i gymmet för att jag va tvungen att åka hem och lägga i en liten bomb med silverschampoo i mina extensions så de e lika askigt och samma färg nu. Så har styrt med de sen jag kom hem, lagat mat, plockat lite och PACKAT! Så nu är jag redo ;)
Måste bara tipsa om denna produkt här över, den kommer rädda min helg! 
Jag kör ju med nipple covers ibland för att skippa bhn om man har väldigt urringat eller öppen rygg och dessa är perfekta för att tejpa fast kläderna på kroppen så att t.ex. inte klänningen åker åt sidan så man visar hela bubbsen ändå hah! Sjukt bra att de finns små trix! :*

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0