I call your name but you're not around. I say your name but you're not around.

Bra de är att ha kompisar som inte kan ha sina kläder ;)
Fick denna klänning av micka häromdagen, så ska ha den nu i helgen tror jag? 
Ska ha min playsuit nån av dagarna också.
Älskar denna klänning! Den är sjukt baabe :*
Ni får bortse från tejpen på denna bild dock, den titta fram lite och orka inta ta en ny bild. Men ville visa klänningen iallafall! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj.den var vågad och urringad. Din spets klänning är snyggare. Kavaj över så blir det stiligare älskling. Kram mamsi

2016-07-15 @ 06:35:04
Postat av: Mamma

Oj.den var vågad och urringad. Din spets klänning är snyggare. Kavaj över så blir det stiligare älskling. Kram mamsi

Svar: Haha men mamma de hade den ju inte vart om ja inte opererat mig 😂 as fin ju! Men du kan va lugn , ska ha den ikväll o då kör vi hemmafest hos Jacke o ingen utgång så då äre bara killarna o vi o vi kommer nog ändå bubbla osv så då kommer ja ändå springa runt i bikini haha! 😂💃
Bella Andersson

2016-07-15 @ 06:35:15
Postat av: Amanda

Har du fortfarande pojkvän? Är nyfiken på hur han ser på att du lägger ut utmanade bilder på dig själv som förmodligen drar många andra killars blickar. Undrar också hur du själv ser på detta? Alltså att vara i ett förhållande och ändå lägga ut sådana bilder och festa mycket? Har du varit med om mycket svartsjuka?

Svar: Hej!Ja, jag har en pojkvän.
Han bryr sig inte då han vet att jag bara vill va med han ändå och håller ju inte riktigt med om att denna bild är utamanande, för hade jag inte haft stora bröst så hade den inte dragit till sig så mycket uppmärksamhet och jag tycker de e fel att se de på de sättet. Skulle de va en tjej med mindre bröst eller inga bröst alls så är de plötsligt okej att gå med urringat? Tycker de e lite wierd syn på saken.. Men klart att bilden förmodligen drar till sig blickar men som sagt ser ju ingen annan än honom så han behöver inte nojja, vilket min pojkvän inte gör heller :)

Jag festar väldigt mycket men även där är min pojkvän ''jeppe'' alltid med, vi är som bästavänner, jag vill typ inte festa utan han för att de alltid är han o jag som har så sjukt kul med och vi kör alltid på värst hahah... Triggar typ varandra, båda är lika galna.

Och svar nej jag har faktiskt inte vart med om mycket svartsjuka i förhållande pga att jag alltid valt dom killarna som är väldigt snälla och låter än leva livet och ha kul för dom litar på en, jag skulle aldrig kunna va med en som försöker få mig att sluta umgås med mina vänner eller leva livet ''kontrollfreak''. Jag vill leva till fullo och är jag med någon som jag känner att jag kvävs av så mår jag dåligt.

Men idag har jag iallafall en pojkvän som är precis som min bästavän och de e så de ska va :)
Bella Andersson

2016-07-15 @ 22:13:28

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0