And so the adventure begins...

 

Hej Babes!

Igår va vi ju på bio som ni vet. Tyckte filmen va bra, men den va inte så som jag trodde den skulle va men garanterat värd att se om man älskar Disney! :*
Efter bion drog jag och J hem till mig o bara myste och såg på divergent allegiant, såg inte så mycket av filmen om man säger så, så vet i fasen om den va bra eller dålig?
O vi snackar ju konstant när vi är med varandra, fattar inte att vi alltid har så mycket att prata om haha? Så tillslut va klockan halv 4 och de sjukaste va att idag när J skjutsa mig till frissan så fråga han hur länge vi va uppe inatt, för han trodde vi gick o la oss senast 1, asså haha va!? Aeh men halv 4 vare iallafall :*
Nu sitter ja iallafall hos frissan o blir fin i håret igen, ska äntligen få tillbaka mina slingor! Mitt hår har ju inga pigment kvar så tappar ju färgen rätt så fort.. Men nu ska jag bli fin till Köpenhamn och Gotland!
Efter frissan så ska ja till stan och fixa de sista inför resorna och sen tänkte jag faktiskt gymma en sväng! Sen måste jag packa, drar ju imorn!
Så ni får ha en bra dag, pöss :*


Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0