Friday

Från i fredags
 
Hoppas eran helg har vart bra! 
Min har vart as bra. Fredagen blev grymt lyckad och jag va lagom hela kvällen så lyckades hålla mitt löfte haha ;) 
Hade riktigt kul! Va dock med om en riktigt vidrig sak som jag hoppas att ingen annan tjej ska behöva uppleva.. 
Jag har aldrig tights när jag går ut på krogen ''ifall jag har mina lårhöga stövlar'', då jag redan känner att de e varmt som de e med stövlarna. 
Iallafall jag går ifrån jesper i 2 minuter ,de handlar om 2 minuter och dansar på dansgolvet och då känner jag en hand innanför min klänning men hinner inte reagera och de går så fort. Tillslut trycker personen in ett finger in under mina trosor. De svartna för mina ögon och jag slår allt jag har bakåt och sedan springer jag till jesper och killarna. Jag hoppas innerligt att du läser detta och inser vilken tur du hade att vi inte hittade dig. FYFAN ASSÅ.. Ingen ska behöva uppleva något sådant och de sjukaste är att de va jag som kände mig vidrig, du vidriga människa förstår nog inte va vi hade gjort med dig. Även de e en vidrig tanke men sånna människor ''kan inte ens kalla dom för människor'' förtjänar inte att leva. 
Förstår inte hur man kan göra så mot en kvinna, har ni ingen mamma eller syster? VIDRIGT.
 
Som tur är så är jag väldigt stark som person och de e svårt att bryta ner mig så skaka av mig de rätt så fort då vi insåg att vi inte skulle hitta han. Så förutom denna vidriga insident så va allt sjukt kul och jag älskar verkligen mina vänner så himla mycket och alla boys som alltid ställer upp när jag har råkat ut för idioter. Ni är bäst! 
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0