Don't wanna wait no more, You got what I'm searching for

Halloj! 
Va lite för längesedan nu hehe...
Men man hinner knappt me livet själv, helt sinnes. 
 
Va har hänt sen sist då? Jo jag kan berätta att jag är sjuuuukt glad nu men får inte va för glad ''inte ha för höga förhoppningar ännu''. Nu droppar jag bomben, jag och bby ska ju bli sambos. När vet jag inte alls, vi har letat och letat men inte haft turen med oss. MEN idag ringde Jesper och berätta att han fått tag i en nyrenoverad lägenhet i haga, kan ju inte bli bättre :') Men som sagt inte för höga förhoppningar nu. Men vi ska iallafall kicka på den imorn, så hoppppasssss nuuu då, då vi är dom ända som ska kolla på den (y).
Så vad har hänt då? Jo jag har blivit lite rikare och sålt min lägenhet jag har idag, LIVET ALLTSÅ.
 
De händer alltid så mycket i mitt liv så skulle jag rabbla upp allt som hänt sen jag blogga sist så skulle ni somna innan ni läst klart haha! 
Men tänkte iallafalll visa alla mina presenter jag fick när jag fyllde år och även lite stuff som jag köpt själv. 
 
För övrigt så jobbar jag stjärten av mig just nu. Jag blev dock sjuk i helgen men jobbade på men i tisdags gick de inte mer, så har vart hemma nu tisdag och idag men imorn ska jag till jobbet igen! 
Har även världens bästa kollegor som springer o fixar mina julklappar haha... BÄSTA :')
 
För övrigt är jag sjukt taggad, sitter i soffan med högsta volym i öronen och taggar till fredag. Bästa chuggen har köpt vippen så på fredag ska vi såklart ut och dansa av oss till Rebecca och Fiona.
Och på lördag blire bakismys och lilljul med mina fina gäris.
 
Hoppas ni mår bra! :*

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0