1/2 flyttar vi ihop

YEEEES! 
Ni ser helt rätt! 1/2 flyttar vi ihop till en helt nyrenoverad 2a på ca 70 kvadrat m. Blev helt kär i lägenheten så fort jag såg den. Sjukt vilken tur vi hade att jeppe känner den som ska flytta ut :*
Så fort vi flyttat in och allt är klart så ska ni få se bilder :') Lägenheten ligger här i haga där vi båda bor nu och även alla våra vänner så känns skönt att vi hitta en lägenhet där vi verkligen trivs (y).

Kommentarer
Postat av: Des

Eran lägenhet ni har nu då?? Den är ju jätte fin , eller din haha. Är de en 1:a? Köpes/hyres?

Svar: Hej!
Lägenheten jag bor i nu,är en köpes på 62 kvadrat m, en 2a. Detta är lite komplicerat men de e nämligen så att de e jag och mitt ex som äger denna lägenhet.
När vi gjorde slut så bestämde vi att jag skulle bo kvar och han flytta hem till sina föräldrar då de va smidigast då jag har min mamma i skåne och inte lika bra kontakt med papsen som han har med sina föräldrar. Dock skulle min pappa alltid ställa upp men i vilket fall så blev de bäst så..
Men de e jag som betalar hyran, el osv eftersom att de e jag som bor här och alla saker i lägenheten är mina.

De tog ett tag innan vi visste hur vi skulle göra med lägenheten då jag till en början ville köpa ut han och han ville sälja så vi kom inte överens men tillslut fick jag ge mig och de blev ju bättre ändå både för mig och mitt ex då vi gick med en väldans vinst. Och jag och Jesper får nåt som är helt vårt istället, inte så lätt för han kanske att veta att mitt ex står på denna lägenhet som han är i osv, tror inte de va så kul för mitt ex i början heller.. Men som sagt situationen blir ju väldigt konstig men vi har löst de på bästa sätt och nu blir de bra för alla oss 3 :)
Bella Andersson

2016-12-18 @ 22:47:00

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0