Sofias möhippa 20aug

 
Lördagen va såååå sjukt rolig! 
Gick upp ap tidigt och fixa mig,när jag va klar så gick jag hem till jeppe och hämta en Gopro, så vi kunde filma hela dagen. Va hos micka sen redan kvart i 9 på morgonen så tog vi sällskap bort till hennes mamma och där mötte vi Jessica och becca också. Sen tog vi bilen ut till blacka ''ica'' och invänta kossan hahah... Under natten så hade micka och hennes mamma mia lämnat ett paket utanför deras dörr med en kodräkt i och ett litet brev, så hon hade fått på sig kodräkten och vandrat bort till ica alldeles själv , hahhahah... 
Där fick hon uppdrag 1 och sedan kidnappa vi in henne till stan och de va ju augustifesten så lite uppdrag fick hon allt. Efter en runda i stan så tog vi alla en drink på papa grappa. Sen åkte vi vidare till himpafältet där vi hade champange brunch och sen kom ett eventbolag med bumper ball som vi hyrt in, de va såååå sjukt roligt! Skratta så jag fick kramp attacker haha! Slängde mig på marken me bollen flera gånger av garrv hah. Men de va grymt jobbigt också, jesus dom där bollarna vägde alltså! O man är ju inte så bastant om man säger så... Plus att jag va sjuk och hade världens hosta så tror ni jag mådde bra efter eller!? 
Nae inte direkt, mådde sååå sjukt konstigt och illa och hostan blev ju 100 gånger väärre.Men de gick bort efter kanske 1 timma så då va ja på fötterna igen och redo för förfest hos micka ;)
Festa och körde massa drickspel och hade grymt roligt! Vid 11? Skjutsa brobäck oss till koppar, så spendera resten av kvällen på krogen, träffa massa roligt folk och hade allmänt skoj! Och vid 2 kom jeppe och hämta mig så drog vi hem hit :') 
 
Kanske e bra om jag förklara att vi va bönder eftersom sofia va en ko, så ni inte undrar varför vi såg ut som vi gjorde hahhah...

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0