I love it when you just don't care, I love it when you dance like there's nobody there

Hej babes!
Ligger  i sängen, ska iväg imorgonbitti med jobbet redan vid 6 på morgonen...
Vi ska på Kickoff i varberg över helgen, ska bli kul faktiskt! Men känner redan att jag mår dåligt av att sova utan min king haha.. Inte sovit själv på 1 vecka.. :(
Men tänkte uppdatera lite fort innan jag faktiskt måste sova!
 
I helgen som va så fira vi ju micka allihopa och de va ''fullast vinner'' , alla spåra. Men killen min tog iallafall hem priset! HAHAHAHHA! Men vi hade sjuuukt j*kla kul alltså från början till slut och killarna hade fixat vippen så vi dansa av oss hela natten. I söndags mådde vi ju inte bra om man säger så .. Direkt när vi vakna så ringde vi brobäck o tvinga han o micka att komma och ha bakismys me oss, så dom köpte me pizza o massa svull så låg vi och halvt sov till en film. 
 
Och i måndags åkte jag och jeppe ner till skåne för att träffa våra mammor, bådas mammor bor där så de e ju perfekt!
Åkte hem till min mamma först och fick kvällsmat och bara umgicks och sen tog vi bilen till hans mamma och satt uppe med dom ett tag innan vi gick o la oss. Så vi sov hos jeppes mamma till igår ''onsdag''. I tisdags gick vi på Emporia och shoppa och på kvällen gick vi ut för att käka och sen blev de bio, hade de grymt mysigt nere i skåne dessa dagar :') 
 
Igår va de onsdag och vi kom hem och de e inte en ända lugn stund i vårt gäng så killarna och tjejerna hade bestämt att vi skulle grilla hos micka på kvällen så åkte hem o fixa mig sen gick jag till micka. Under kvällen börja vi dricka och sen fick jag anna o micka ett ryck o ville ut så killarna körde oss till krogen och hämta oss på natten, blev grymt lyckat igår med! Är helt paj idag asså hahahha.. O så ska jag på kickoff.... Drrraaaa määää.
Men de blir nog skoj! Lär inte uppdatera nåt i helgen så ni vet, puss! 
 
Massa bilder från helgen o veckan :*


 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0