Berlin 2015

 
 
Hellu gott folk!
Har haft en grym resa med tjejerna från jobbet och alla andra peps från scorett och brunngård.
Tänkte beätta lite om resan då allt gick i ett, ingen vila här inte ;)
Vi åkte ju till stockholm i torsdags,vårt tåg skulle åka halv 9 menva försenat så vi va inte inne på hotellet förs halv 12-halv 1. Vårt flyg skulle gå 20 över 6 på fredag morgonen så den natten sov vi ca 3 timmar... flygettog endast 1 och en halv timma. När vi kom till Berlin trodde jag att vi skulle till hotellet men inte de inte. En buss stod och vänta och vi åkte DIREKT till en skovårdsfabrik. Va jätte trevligt och intressant att få se hur sulor osv skapas. Vi blev bjudna på massa mat, fika osv och fick en goodiebag ^^. Vi va där ända till 2 tror ja? och därefter Blev de lite party i bussen. Åkte runt i bussen för att checka Berlin ändafram till 5. Efter de va vi äntligen på hotellet och fick fixa oss tills 7 då vi skulle ses ochgå på restaurang. Va helt död denna kväll så både ja och sofia gick hem 10 redan. 
 
Lördag: De va sjukt skönt att fått sova ut och ja kände mig som en ny människa. Gick upp 7 vilket va sent under denna resa haha! fixade oss och gick ner till frukosten, älskar hotell frukost btw! Så njöt som bara den och därefter va de dags för utbildning ända fram till 12. När vi va klara fick vi fri tid hela lördagen ut, så vi shoppade loss :*
Va hemma igen vid 5 och även då vare bara stressa och fixa till sig för lite festligheter. Vid 7 vare mingel och därefter gick vi till nattklubben där vi fick massa mat och sen vare party! Vi Hade vippen och hade grymt kul :D Va hemma 7 på morgonen hehe. Så jaa man kan ju säga att vi hade rätt så kul! 
skulle gå upp Vid 9 för att flyget skulle gå strax efter 11-halv 12, så ja sov endast 2 timmar den morgonen.. Haha.
Har haft en grym resa med fina kollegor :,)
 
De jag fick med hem från berlin.. ♥♥♥
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0